moc.liamg%40ylitelopylitohaz+380 (96) 549 39 92+380 (63) 193 33 29

Адреса офісу:м. Львіввул. площа Соборна, 12А, оф.26

Зміни в правилах перетину державного кордону

Зміни в правилах перетину державного кордону

Від сьогодні 05.08 особи, які перетинають державний кордон на в’їзд в Україну, підлягають самоізоляції. Це стосується громадян України, котрі НЕ мають:

- документу, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації, чи міжнародного, внутрішнього сертифікату або іноземного сертифікату, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації від COVID-19;

- виданого в установленому МОЗ порядку документу, що підтверджує отримання однієї дози вакцини від COVID-19, включеної Всесвітньою організацією охорони здоров’я до переліку дозволених для використання в надзвичайних ситуаціях.

Самоізоляція, обсервація особи у зв’язку з перетинанням державного кордону не застосовується або припиняється в разі одержання негативного результату тестування на COVID-19 методом ПЛР або експрес-тесту, який проведено після перетину державного кордону.

Строк самоізоляції становить 10 днів для осіб, які здійснили перетин державного кордону або контрольних пунктів в’їзду-виїзду, та розпочинається через 72 години з моменту перетину.